ImprimareEmail

Retete pentru copii - Inghetata cu piersici, vanilie si nuca de cocos

Reteta: Inghetata cu piersici, vanilie si nuca de cocos

Ingredientele retetei culinare:

=> 8 oua

=> 16 linguri de zahar

=> 1/2 kg frisca

=> 1 plic zahar vanilat

=> nuca de cocos

=> 1/2 kg piersici

 

 

Prepararea retetei culinare:

Separi albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le freci cu cele 16 linguri zahar, iar albusurile le bati spuma tare, apoi le amesteci cu frisca, galbenusurile si piureul de piersici (din piersici fierte si pisate). Imparti in doua compozitia bine omogenizata: intr-o jumatate adaugi zaharul vanilat, iar in cealalta jumatate nuca de cocos. Daca folosesti cacao, mai adaugi in jumatate de compozitie 4 linguri de zahar, sa nu fie amara, iar daca folosesti fructe trebuie sa le storci bine, deoarece zeama lor va subtia compozitia. Pui cateva linguri din ambele compozitii in fiecare cupa sau in pahare de unica folosinta si le dai la congelator.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează