Reteta: "Chec" cu fasole verdeIngredientele retetei culinare:
|
||
Prepararea retetei culinare:Fierbi fasolea in apa cu sare si o lasi sa se scurga. Topesti untul, rumenesti faina, adaugi smantana si dupa cateva minute si fasolea si lasi totul sa scada bipe. Framanti apoi un aluat potrivit din faina, bors, ulei, smantana, praf de copt si sare din care intinzi doua foi. Asezi o foaie intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina. Rastorni apoi umplutura de fasole, asezi a doua foaie, o intepi cu furculita si dai checul la cuptor pentru 30 de minute. Il tai numai dupa ce s-a racit in tava. |
||
Notite:
PREGATIRE: 55 minute
Pofta buna! |
Retete fasole - Chec cu fasole verde
Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 17:02 Scris de Violeta Bulaga