ImprimareEmail

Retete friptura - Friptura de miel in pergament

Reteta: Friptura de miel in pergament

Ingredientele retetei culinare:

=> 1,5 kg came de miel(pulpa)

=> piper macinat

=> 150 ml ulei

=> 250 g lamaie

=> sare dupa gust

=> usturoi pisat

 


Prepararea retetei culinare:

Carnea de miel se transeaza in portii, se sareaza, se pipereaza, se da prin usturoi pisat, ulei, zeama de lamaie si se infasoara in hartie tip pergament, unsa bine cu ulei. Toate se pun intr-o tava, astfel incat capetele hartiei sa fie indreptate in sus pentru a nu se scurge sucul. Se introduce tava la cuptor si se lasa circa 40 minute, dupa care se scoate si se asaza bucatile pe platou, avand grija ca zeama sa se toarne peste carne. Se serveste calda cu garnitura de cartofi si salata.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează