ImprimareEmail

Retete friptura - Friptura de porc cu garnitura

Reteta: Friptura de porc cu garnitura

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 bucata de muschi

=> 250 g slanina afumata

=> 1 morcov mare

=> 1 catel de usturoi

=> 3-4 ardei

=> 1 cutie crema de branza cu marar

=> Delikat Barbeque pentruFriptura de Porc

=> 250 g ulei

 

 

Prepararea retetei culinare:

  • Muschiul de porc il crestezi si il impanezi cu bucatele de slanina, morcovi si usturoi.
  • Bucata va fi in prealabil unsa cu Delikat Barbeque pentru Friptura de Porc. Se baga la cuptor intr-o tava cu un pahar de ulei, sa se rumeneasca.
  • Intre timp pregatesti garnitura: ardeii copti, ii cureti de coaja si ii tai fasii mai late, pe care le umpli cu crema de branza cu marar si formezi rulouri.
  • Le servesti drept garnitura la muschiul impanat.
Notite:
PRET: 30 LEI - 5 portii
PREGATIRE: 1 ora si 30 de minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează