ImprimareEmail

Retete friptura - Friptura de pui la cuptor

Reteta: Friptura de pui la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 pui

=> 3-4 linguri ulei

=> 1 rosie

=> 1 ceapa

Prepararea retetei culinare:

Tai puiul in doua si obtii o bucata mare. O asezi intr-o tava, o ungi cu ulei si o presari cu alte condimente. Dai la cuptor pana se rumeneste. Cand e aproape gata, tai o ceapa si o rosie rondele, le asezi peste pui si mai lasi 5 minute la cuptor si gata. Friptura o servesc cu salata de rosii cu castraveti sau cu salata de castraveti cu usturoi si cu mult marar, pe care o pregatesc: castravetii ii tai rondele, pisez usturoiul, il adaug peste castraveti, pun sare, putin ulei, zeama de lamaie si presar marar tocat. E delicioasal

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează