ImprimareEmail

Retete friptura - Friptura inabusita de pui cu garnitura de fasole verde

Reteta: Friptura inabusita de pui cu garnitura de fasole verde

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg ciocanele de pui

=> 1 kg fasole verde

=> 4 rosii

=> 2 cepe

=> 1 morcov

=> 100 ml ulei

=> 1 legatura marar si patrunjel

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

Speli carnea, ungi fiecare bucata cu ulei, presari sare si piper, le asezi pe toate intr-o tava, torni 2 cesti de apa si dai totul la cuptor, la foc iute 15-20 de minute. In acest timp cureti ceapa, morcovul si fasolea verde, tai ceapa marunt, o calesti putin in ulei, apoi adaugi morcovul ras si fasolea verde. Torni si o ceasca de apa si lasi fasolea sa se inabuse 10-15 minute. Rastorni apoi legumele inabusite intr-un vas rezistent la caldura, pui roiile taiate rondele si dai la cuptor pentru 10-15 minute. La masa, peste friptura si garnitura de fasole verde presari verdeata fin tocata.

Notite:
PREGATIRE: 60 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează