ImprimareEmail

Retete friptura - Friptura musceleana de vita

Reteta: Friptura musceleana de vita

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne vita

=> 120 ml ulei

=> 80 g morcovi

=> 400 g zeama de oase

=> 80 g ceapa

=> 100 g faina

=> 2 g piper

=> 10 g sare

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti bine carnea de vine si pielite, o speli si o tai felii. O bati bine pe ambele parti.
  • O asezi frumos intr-o cratita unde ai pus uleiul, alternand straturile de carne cu ceapa taiata solzisori, morcovii rondele, sarea si piperul precum si faina diluata in putina apa. Stropesti cu o parte din grasime pe deasupra. Bagi cratita in cuptorul incins si pe masura ce s-a evaporat o parte din lichid, adaugi zeama de oase sau apa si lasi in cuptor la foc mic 2 - 2,5 ore.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează