ImprimareEmail

Retete friptura - Gratar de porc si pui

Reteta: Gratar de porc si pui

Ingredientele retetei culinare:

=> carne de porc, pui

=> sare, piper

=> vin

=> putin condiment

=> cimbru amestecat cu busuioc

=> bulion

=> apa

 

Prepararea retetei culinare:

Condimentezi carnea cu toate condimentele enumerate, o asezi intr-un vas peste care torni bulionul diluat cu vin si apa, cat sa acopere carnea. O lasi 2 ore la rece. Scoti carnea, o lasi la zvantat cu grasime, apoi pui bucatile de carne la gratar si le intorci pe o parte si pe alta pana ce carnea este patrunsa bine.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează