ImprimareEmail

Retete friptura - Mixt gril

Reteta: Mixt grill

Ingredientele retetei culinare:

=> 200g ceafa de porc

=> 200g ficat de vitel

=> 250g carnaciori oltenesti

=> 200g piept de pui

=> 200g muschi de vita

=> 1 lingura mustar

=> 1 lingurita cimbru uscat

=>  50ml vin rosu

=> 1 capatana usturoi

=> 150ml ulei

=> 250g smantana

=> 1 leg patrunjel

=> 1 lingurita boia dulce

=> 2 linguri otet

=> sare si piper

 

Prepararea retetei culinare:

Spalati carnea, scurgeti-o de apa, stergeti-o cu un servet de bucatarie, ungeti-o cu mustar si puneti-o intr-un castron. Turnati peste ea 50ml ulei si presarati cu boia, cimbru, sare si piper si amestecati bine. Puneti carnea pe gratarul bine incins si frigeti-o 20 de minute, stropind-o din cand in cand cu vin, pana cand se patrunde bine si se rumeneste pe toate partile. Intre timp, pisati usturoiul cu ceva sare grunjoasa si frecati-l cu uleiul ramas, turnandu-l putin cate putin si amestecand incontinu ca la maioneza. Adaugati apoi smantana si patrunjelul tocat marunt si omogenizati bine.

Notite:
Serviti carnea taiata in bucatele cu garnitura de cartofi copti in coaja si cu mujdei.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează