Reteta: Mixt grillIngredientele retetei culinare:
|
|||
Prepararea retetei culinare:Spalati carnea, scurgeti-o de apa, stergeti-o cu un servet de bucatarie, ungeti-o cu mustar si puneti-o intr-un castron. Turnati peste ea 50ml ulei si presarati cu boia, cimbru, sare si piper si amestecati bine. Puneti carnea pe gratarul bine incins si frigeti-o 20 de minute, stropind-o din cand in cand cu vin, pana cand se patrunde bine si se rumeneste pe toate partile. Intre timp, pisati usturoiul cu ceva sare grunjoasa si frecati-l cu uleiul ramas, turnandu-l putin cate putin si amestecand incontinu ca la maioneza. Adaugati apoi smantana si patrunjelul tocat marunt si omogenizati bine. |
|||
Notite:
Serviti carnea taiata in bucatele cu garnitura de cartofi copti in coaja si cu mujdei.Pofta buna! |
Retete friptura - Mixt gril
Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 18:07