ImprimareEmail

Retete legume - Ardei umpluti cu vinete

Reteta: Ardei umpluti cu vinete

Ingredientele retetei culinare:

=> 9-10 ardei

=> 2-3 vinete

=> 1 felie de paine inmuiata in lapte sau apa

=> patrunjel si marar tocate marunt

=> sare, piper

=> 1-2 cepe


Prepararea retetei culinare:

  • Speli si cureti de cotoare si seminte 9-10 ardei potriviti ca marime. Pentru umplutura trebuie 2-3 vinete, pe care le cureti de coaja, le tai cubulete si le calesti in ulei. Le scoti intr-un castron, adaugi 1-2 cepe tocate marunt, sare, piper, 1 felie de paine inmuiata in lapte sau apa, patrunjel si marar verde tocat marunt. Amesteci cu mana si umpli ardeii pe care ii capacesti cu felii de rosie. Inainte de a fi pusi la cuptor, calesti ardeii in putin ulei. Ungi cu ulei o tava de cuptor, asezi ardeii si ii acoperi cu un sos fiert inainte din: 4-5 rosii decojite si tocate marunt, calite in ulei, sare, piper, 1 lingurita zahar, 1 lingurita faina amestecata cu apa. Lasi la cuptor pentru 30-35 minute. Ardeii si sosul astfel pregatit ii aduci la masa, cu smantana si o salata.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează