ImprimareEmail

Retete legume - Varza pane

Reteta: Varza pane

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 varza mica si foarte indesata

=> 3-4 oua (in functie de marimea verzei)

=> 3-4 linguri sare

=> piper

=> ulei pentru prajit

=> cascaval ras sau telemea

 

 

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti varza de frunzele ofilite, cureti si cotorul - dar nu-l scoti! Tai varza felii cam de 2 cm (ca pepenele). Fierbi varza in apa clocotita aproximativ 10 minute (sa nu se inmoaie prea tare), o scurgi si o lasi se se raceasca. Intre timp, pregatesti aluatul pentru pane (albusurile batute spuma cu sare, galbenusurile si faina, facultativ pui piper). Treci fiecare felie de varza prin aluat si o prajesti in uleiul incins.

Notite:

Poti sa o servesti cu cascaval sau telemea rasa deasupra, insotita de o salata de sezon.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează