ImprimareEmail

Retete legume - Vinete grecesti pentru diabetici

Reteta: Vinete grecesti pentru diabetici

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 vinete

=> 2 linguri zeama de lamaie

=> 1 ceapa

=> 50 g carne tocata de vita

=> 2 linguri pesmet

=> 2 oua

=> 100 g branza telemea

=> sare, piper

=> 500 g rosii

=> 50 g masline negre (fara samburi)

=> 250 ml supa

=> 2 catei usturoi, 2 linguri ulei

=> 500 g rosii bucati

 

Prepararea retetei culinare:

  • Tai vinetele in doua, pe lungime si le scobesti lasand o margine de 1 cm. Le freci cu zeama de lamaie si le intepi coaja. Pasezi miezul, toci ceapa si cu carnea tocata amesteci pesmetul, ouale, sarea si piperul. Toci rosiile si maslinele. Amesteci jumatate cu piureul de vinete. Umpli vinetele.  Incalzesti supa intr-un vas yena, pui si vinetele si lasi la inabusit 60-70 minute. In acest timp, toci si rumenesti usturoiul in ulei. Pui restul rosiilor, piperul, lasi sa fiarba si condimentezi. Acoperi vinetele cu branza si le dai la cuptor 5 minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează