Reteta: Ciuperci la cuptorIngredientele retetei culinare:
|
||
Prepararea retetei culinare:Cureti ciupercile, le indepartezi piciorusul si pielita de pe palarie, apoi le speli bine. Le stropesti cu apa in care ai pus zeama de lamaie, ca sa nu se innegreasca. Asezi ciupercile intr-o tava, unele langa altele. In fiecare ciuperca presari putina sare, piper si piciorusele de ciuperci, pe care le toci nu prea marunt si le calesti in putina grasime. Umpli cu ele fiecare ciuperca, adaugi si margarina cat un bob de mazare. Le bagi la cuptor pana se inmoaie si, la final, adaugi un pahar cu vin alb. Le aduci la masa fierbinti. Sunt foarte bune cu mujdei de usturoi, pentru cine doreste. |
||
Notite:
Pofta buna! |
Retete mancare - Ciuperci la cuptor
Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 21:35 Scris de Iuliana Cirnaru, Alexandria