Reteta: Sufleu de rosiiIngredientele retetei culinare:
|
||
Prepararea retetei culinare:Fierbi macaroanele in apa cu sare si dupa 8-10 minute le scurgi, le treci sub un jet de apa rece si le lasi intr-o strecuratoare. Oparesti apoi rosiile, le decojesti si le pasezi. Pui separat la fiert 150 ml apa, cand clocoteste adaugi faina si un praf de sare, lasi totul pe foc pana se ingroasa, apoi dai deoparte. Dupa ce s-a racit putin compozitia, o amesteci cu piureul de rosii, cascavalul taiat cubulete, galbenusurile, iar la sfarsit incorporezi albusurile batute spuma si potrivesti de sare si piper. Asezi apoi intr-o forma unsa cu unt un strat de macaroane, unul de compozitie de rosii cu cascaval pana le termini si dai totul la cuptor pentru 20-25 de minute. |
||
Notite:
PREGATIRE: 45 minute
Pofta buna! |
Retete mancare - Sufleu de rosii
Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 21:07 Scris de Elena Radulescu, Constanta