Reteta: Marmelada de piersiciIngredientele retetei culinare:
|
|||
Prepararea retetei culinare:Piersicile spalate si zvantate le tai in jumatati, le scoti samburii si le cureti de coaja, apoi le sfarami intre palme. Seara, in cratita, pui un rand de zahar, unul de piersici si tot asa pana termini cu un rand de zahar. Tii cratita la racoare pana a doua zi dimineata, cand o pui la fiert. O fierbi la foc potrivit o ora, amestecand mereu. Cand e gata marmelada o amesteci cu un varf de cutit de conservant. O torni fierbinte in borcane, apoi asezi borcanele intr-o tava si le tii 15 minute in cuptorul aragazului incalzit in prealabil. A doua zi acoperi borcanele cu celofan. |
|||
Notite:
Pofta buna! |
Retete muraturi - Marmelada de piersici
Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 18:25 Scris de Carmen Popescu