Reteta: Pilaf cu hribi uscatiIngredientele retetei culinare:
|
||
Prepararea retetei culinare:Pui hribii uscati la inmuiat de seara, apoi ii pui la fiert taiati in felii. Separat, tai cepele marunt si le calesti in ulei. Alegi orezul, il speli, il scurgi si il adaugi peste ceapa. Cand incep sa se caleasca, adaugi hribii fierti, de la care pastrezi zeama. Peste orez si ceapa torni 3 cesti din apa in care au fiert hribii, dupa ce aceasta s-a limpezit, apoi adaugi sare, piper si o lingura de bulion. Dai cratita la cuptor, pana ce orezul se fierbe bine. |
||
Notite:
PREGATIRE: 13 ore
Pofta buna! |
Retete orez - Pilaf cu hribi uscati
Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 17:22 Scris de Monica Panait, Roman