ImprimareEmail

Retete Paste - Oua decorate cu foi de ceapa uscata

Reteta: Oua de Paste decorate cu foi de ceapa uscata

Ingredientele retetei culinare:

=> oua

=> sare

=> vopsea verde si albastra

=> foi de ceapa uscata

 
 

Prepararea retetei culinare:

  •       Pui la inmuiat foile de ceapa uscata intr-un vas cu apa rece. Fierbi ouale, la foc mic, in apa cu sare, iar sub cratita pui un gratar. Pregatesti vopseaua in vase separate, conform instructiunilor de pe plicuri, adaugand si putin otet. Pe fiecare ou fiert asezi foi de ceapa inmuiate. Invelesti oul in bucatile de ciorap pe care le legi strans la capete. Introduci ouale, astfel impachetate, in vopseaua calda si pui vasul la foc mic, sa mai fiarba ouale putin, pentru a prinde culoare.
  •       Scoti apoi ouale din vopsea, le desfaci usor din invelisuri si le lasi sa se usuce. Le ungi apoi cu grasime, ca sa luceasca.
 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează