ImprimareEmail

Retete Paste - Oua rosii traditionale

Reteta: Oua rosii traditionale

Ingredientele retetei culinare:

=> oua

=> ceara

=> vopsea pentru oua



Prepararea retetei culinare:

  • Vopsesc si oua in culoare galbena, le las sa se usuce si sa se raceasca foarte bine. Apoi picur dintr-o lumanare aprinsa picaturi de ceara care se vor coagula rotund pe ou. Vopsesc apoi ouale cu rosu sau verde si dupa ce s-au uscat curat usor ceara, sub care vopseaua nu patrunde.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează