ImprimareEmail

Retete sarbatori - Pogacele

Reteta: Pogacele

Ingredientele retetei culinare:

=> 300 g faina;

=> 200 g jumari proaspete de porc;

=> 1 ou;

=> 1/2 pahar cu lapte;

=> drojdie cat o nuca;

=> sare;

=> piper dupa gust;

 

 

 

 

 

Prepararea retetei culinare:

  •       Dai jumarile prin masina de tocat carne, apoi le amesteci cu faina. Adaugi sarea, piperul si laptele caldut amestecat cu drojdia. Framanti aluatul dinc are intinzi o foaie. Tai forme cu paharul, faci un model ( tip gratii ) cu cutitul pe deasupra, apoi le coci la foc iute.
 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează