ImprimareEmail

Retete sarbatori - Racituri de pasare cu sorici de porc

Reteta: Racituri de pasare cu sorici de porc

Ingredientele retetei culinare:

=> maruntaie de pasare;

=> aripi;

=> gat;

=> pipote;

=> inimi;

=> cateva bucati de sorici de porc;

=> 1 plic gelatina granule;

=> usturoi;

=> sare si piper dupa gust.

 

 

 

 

Prepararea retetei culinare:

  •        Fierbi foarte bine maruntaiele si soriciul. Cand sunt gata, le scoti si le asezi in castronele, iar zeama o lasi la racit. Cureti usturoiul si il zdrobesti. Dizolvi gelatina in putina supa, adaugi usturoiul, sarea si piperul si apoi le torni in zeama de carne. Cu un polonic pui in fiecare castronel zeama strecurata, apoi dai raciturile la rece. Le ornezi cu patrunjel proaspat si morcov fiert dat pe razatoare.
 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează