ImprimareEmail

Retete sarbatori - Sunca macerata in vin

Reteta: Sunca macerata in vin

Ingredientele retetei culinare:

=> 1l vin alb

=> 1l apa

=> 1/2 kg sare grunjoasa

=> 20 catei de usturoi

=> 2-3 foi de dafin

=> 5-6 bucati de sunca

 
 

Prepararea retetei culinare:

          Pui intr-un vas incapator: vinul, apa, sarea, usturoiul bine zdrobit si foile de dafin. Se omogenizeaza bine amestecul. Acoperi sunca cu maceratul din vin ( eventual mai completezi cu apa cat sa fie acoperite bine ). Timp de o saptamana le tii in acest amestec si le mai intorci din cand in cand pe ambele parti. Le scoti, le legi cu sfoara si le dai la frig 1 zi ca sa se zvante bine. Cand sunca s-a zvantat, o dai la fum pana capata o culoare aurie.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează