ImprimareEmail

Retete sarbatori - Trandafiri oltenesti

Reteta:Trandafiri oltenesti - carnati foarte picanti

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g slanina;

=> 1/4 lingurita piper macinat;

=> 1/4 ardei iute uscat;

=> 1 capatana usturoi;

=> 2-3 linguri zeama de carne;

=> mate subtiri;

=> 50 g sare;



 

Prepararea retetei culinare:

  •       Alegi carne moale de porc de pe oase, o cureti de zgarciuri si o toci marunt cu satarul. Adaugi slanina taiata cubulete, sarea, piperul, bucati mici de ardei iute, usturoiul bine pisat si putina zeama de carne. Amesteci totul foarte bine si cu aceasta compozitie umpli matele. Legi carnatii, ii atarni la vant si ii lasi sa se zvante 2-3 zile, dupa care ii dai la fum slab, ca sa se pastreze mai bine. Ii poti consuma atat prajiti cat si cruzi.
 
Notite:

Acesti carnati sunt foarte picanti si foarte apreciati in Oltenia.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează