ImprimareEmail

Retete prajituri - Banane umplute

Reteta: Banane umplute

Ingredientele retetei culinare:

=> 6 banane

=> 250 g branza de vaci

=> 1/2 kg frisca

=> 1 pachet jeleuri de capsune

Prepararea retetei culinare:

  • Tai bananele in doua pe lung, dar nu de tot, caci baza trebuie sa ramana lipita in asa fel incat sa le poti recompune.

  • Scoti miezul pe care il amesteci cu branza de vaci si cu jumatate din cantitatea de frisca.

  • Umpli cojile bananelor si peste ele pui restul de frisca si boabele de jeleuri. Dupa ornare dai bananele la rece, pentru 1-2 ore.

Notite:
PRET: 10 LEI - 3 portii
PREGATIRE: 1 ora si 30 de minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează