ImprimareEmail

Retete prajituri - Cornulete pentru bere

Reteta: Cornulete pentru bere

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg faina

=> 1 pahar lapte

=> 1 lingura cu untura

=> 1 ou

=> 40 g drojdie

=> 1/2 lingurita zahar

=> 1 varf de cutit sare

 

Prepararea retetei culinare:

  • Dizolvi drojdia in lapte caldut si adaugi grasimea, oul, faina, zaharul si sarea. Framanti bine un aluat pe care-l lasi sa creasca o ora. Imparti aluatul in 28-30 de bucati. Intinzi in lung fiecare bucata si o ungi cu untdelemn. O rulezi, tragi usor de capete in afara si arcuiesti ruloul. Pe deasupra ungi fiecare rulou cu galbenus si presari chimen si sare. Le coci la foc potrivit si le servesti cu bere blonda sau neagra.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează