ImprimareEmail

Retete prajituri - Crema pentru napolitane

Reteta: Crema pentru napolitane

Ingredientele retetei culinare:

=> 650 g zahar

=> 4 oua

=> 250 g margarina

=> miere de abine

=> 300 g nuca maruntita

Prepararea retetei culinare:

  • Se fierb 300 g zahar cu 4 oua intregi si 250 g margarina (pana se ingroasa ca mierea de abine).
    Separat, se ard 350 g zahar si adauga 300 g nuca maruntita. Prima compozitie se adauga la a doua (care este fierbinte) si se fierb impreuna 7 minute. Calda, se pune intre doua sau trei foi.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează