ImprimareEmail

Retete prajituri - Fursecuri

Reteta: Fursecuri

Ingredientele retetei culinare:

=> o cescuta de zahar

=> un ou

=> o cescuta cu ulei

=> 10-20 picaturi zeama de lamaie

=> esenta de rom, vanilie

=> 1-1 1/2 ceasca cu faina

=> nuci taiate, mac, chimen,
cocos sau floricele din doua culori de rahat

Prepararea retetei culinare:

  • Se freaca o cescuta de zahar (de cafea, potrivit de mare) cu un ou. Se adauga aceeasi cantitate (o cescuta) plina cu ulei si se stropeste cu 10-20 picaturi zeama de lamaie, cu esenta de rom, vanilie.

  • Se incorporeaza 1-1 1/2 ceasca cu faina. Va iesi un aluat mai grosut, ca la chec, dar nu tare. Se pun gramajoare distantate in tava unsa cu ulei (cand se pun in tava, ele se lasa si se maresc putin). Se decoreaza cu nuci taiate, mac, chimen, cocos sau floricele din doua culori de rahat. Se coc la foc mic. Din aceasta cantitate ies 30 de fursecuri.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează