ImprimareEmail

Retete prajituri - Fursecuri cu cacao si dulceata

Reteta: Fursecuri cu cacao si dulceata

Ingredientele retetei culinare:

=> 200-250 g faina

=> 100 g nuca macinata

=> 150 ml ulei

=> esenta de rom

=> 1 lingura cacao

=> 150 g zahar pudra

=> 1 plic zahar vanilat

=> 1 borcan mic de dulceata

Prepararea retetei culinare:

  • Amesteci toate ingredientele (in afara de dulceata) si faci un aluat, din care intinzi o foaie de aproximativ 1 cm. Tai rondele cu gura paharului sau cu forme de fursecuri dupa cum doresti si le coci la foc moale. Numai dupa ce s-au racit complet, le lipesti cate doua cu dulceata si le presari cu zahar vanilat.
Notite:
PREGATIRE: 45 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează