ImprimareEmail

Retete prajituri - Fursecuri cu nuca macinata

Reteta: Fursecuri cu nuca macinata

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 pachet margarina

=> 1 cana nuca macinata

=> 1 plic zahar vanilat

=> 6 linguri zahar pudra

=> 1 lingurita sare

=> faina cat cuprinde


Prepararea retetei culinare:

  • Amesteci margarina cu nuca macinata, vanilia, sarea si faina pana obtii o coca tare pe care o framanti cu mana. Treci coca obtinuta prin masina de tocat cu sita de piscoturi. Dai fiecarei bucati de aluat forma de u" si le asezi pe toate intr-o tava unsa cu margarina. Le coci la foc moderat si cand sunt gata (capata culoarea alb-galbuie) le dai calde prin zahar pudra. Sunt fragede ca desert simplu sau alaturi de o cana de ceai fierbinte in zilele de post si nu numai.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează