ImprimareEmail

Retete prajituri - Lapte de pasare

Reteta: Lapte de pasare

Ingredientele retetei culinare:

=> 6 oua

=> sare

=> 6 linguri zahar

=> 4 linguri faina

=> 2 pliculete zahar vanilat

=> 2 l lapte

 


Prepararea retetei culinare:

  • Din albusuri bati o spuma tare. Pui laptele la fiert. Cu o lingura iei „galuste" de albus si le pui la fiert pentru 1-2 minute. Cu o spumiera le scoti intr- un castron mare. Freci apoi galbenusurile cu zaharul, faina si 100 ml lapte rece. Aceasta compozitie o torni incet in lapte si  o torni incet in lapte si o fierbi amestecand 7-8 minute. O torni apoi in castron peste albusurile pregatite. E bun atat cald, cat si rece.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează