ImprimareEmail

Retete prajituri - Prajitura Capriciu

Reteta: Prajitura Capriciu

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 1/2 cana faina

=> 7 oua

=> 460 g zahar

=> 7 linguri apa

=> un varf de cutit bicarbonat de sodiu

=> 1 borcan dulceata

=> ulei pentru uns

=> faina pentru tapetat

Prepararea retetei culinare:

  • Separi albusurile de galbenusuri. Freci bine cele 7 galbenusuri cu 160 g /zahar, dupa care adaugi apa si  amesteci bine. Torni faina sub forma de ploaie si omogenizezi bine. Incingi cuptorul. Ungi tava cu ulei si o tapetezi cu faina, apoi pui compozitia. Dupa ce s-a racit blatul, ungi cu un strat de dulceata. Separat bati cele 7 albusuri spuma cu 300 g zahar pana cand spuma se tine de tel, dupa care intinzi glazura de albus peste stratul de dulceata.

Notite:
PRET: 17 LEI - 12 portii
PREGATIRE: 1 ora si 35 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

 
0 #1 lilisca 17-12-2010 10:24
:-) ;-))
Citat