ImprimareEmail

Retete prajituri - Prajitura cu branza degresata

Reteta: Prajitura cu branza degresata

Ingredientele retetei culinare:

Pentru blat:

=> 3 galbenusuri

=> 1 pachet de margarina

=> 1 plic praf de copt

=> faina cat cuprinde

Pentru crema:

=> 1 kg branza de vaci degresata

=> 4 galbenusuri

=> zahar dupa gust

=> 3 plicuri zahar vanilat

Pentru bezea:

=> 7 albusuri

=> 7 linguri de zahar

 

Prepararea retetei culinare:

  • Amesteci faina cu praful de copt, apoi faci un aluat cu margarina si galbenusurile si-l dai la cuptor pentru 20 de minute. Intre timp, faramitezi bine branza de vaci, apoi o omogenizezi bine cu galbenusurile, zaharul si zaharul vanilat pana obtii o pasta. Separat bati albusurile cu cele 7 linguri de zahar pana se transforma intr-o bezea. Cand blatul s-a copt, pui compozitia de branza, peste care adaugi bezeaua si o bagi din nou la cuptor timp de 10 minute. O tai a doua zi, dupa ce s-a racit.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează