ImprimareEmail

Retete prajituri - Prajitura cu compot de mere

Reteta: Prajitura cu compot de mere

PRAJITURA

Ingredientele retetei culinare:

=> 5 oua

=> 5 linguri de zahar

=> 5 linguri de ulei

=> 5 linguri de suc de portocale

=> 5 linguri de faina

=> praf de copt

=> compot de mere
( mere si zeama )

=>budinca de vanilie

Prepararea retetei culinare:

  • BLATUL: Albusurile se bat cu telul pana devin spuma, se adauga zaharul, uleiul, sucul, iar la sfarsit faina si praful de copt. Pentru ca foile sa fie maro, iar crema galbena, putem sa adaugam 1-2 linguri de cacao si merele din compot, care vor fi taiate cubulete. Aceasta compozitie se imparte in doua, vom coace doua foi.

  • CREMA: Din zeama de la compot si budinca de vanilie vom face o crema, putem sa adaugam si jumatate de lingura de faina, ca sa nu curga crema dupa racire. Cele doua foi vor fi umplute cu crema de budinca, iar deasupra vom presara zahar pudra.

Notite:
Se coc la foc potrivit.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează