ImprimareEmail

Retete prajituri - Prajitura cu mere si glazura de cacao

Reteta: Prajitura cu mere si glazura de cacao

Ingredientele retetei culinare:

Pentru prajitura:

=> 1 cana (de 250 g) faina

=> 1 cana zahar pudra

=> 1 cana mere rase

=> 1/2 cana nuca taiata

=> 1 lingurita bicarbonat

=> otet

Pentru glazura:

=> 100 ml apa

=> 50 g cacao

=> 50 g zahar

=> 50 g margarina

 

 

Prepararea retetei culinare:

  • Amesteci merele rase cu zaharul, faina, nuca si bicarbonatul stins cu otet si torni compozitia obtinuta intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Coci prajitura la foc potrivit 30 de minute. In acest timp pregatesti glazura: freci margarina cu zaharul, adaugi cacaua si apa si le fierbi pe toate pe foc mic 5-10 minute. Torni glazura peste prajitura gata coapta, o lasi sa se raceasca, apoi o tai bucati.

Notite:
PRET: 3,5 LEI - 1 portie
PREGATIRE: 15 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează