ImprimareEmail

Retete prajituri - Prajitura pufoasa cu piersici

Reteta: Prajitura pufoasa cu piersici

Ingredientele retetei culinare:

=> 6 piersici mari

=> 4 linguri zahar + 125 g

=> 4 linguri apa

=> 1 plic zahar vanilat

=> 1/2 pachet unt

=> 2 oua

=> 125 g faina

=> 1 plic de budinca

Prepararea retetei culinare:

  • Tai piersicile in jumatati, le scoti samburii, asezi fiecare bucata intr-o cratita, la foc mic cu 4 linguri zahar, 4 linguri apa si zaharul vanilat. Scuturi cratita din cand in cand ca sa nu se lipeasca piersicile. Cand se ingroasa siropul, iei cratita de pe foc. Intr-un bol freci untul cu zaharul, adaugi apoi ouale si amesteci foarte bine in timp ce adaugi si faina in ploaie si putina sare. Ungi cu unt o tava, presari si putin zahar (ca se nu se lipeasca fructele), pui in tava piersicile, apoi torni aluatul si dai tava la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Pregatesti budinca dupa instructiunile de pe plic si o lasi putin se se raceasca. Torni siropul racit peste prajitura recite, apoi intinzi budinca si tai prajitura.
Notite:
Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează