ImprimareEmail

Retete prajituri - Rulada cu ciocolata

Reteta: Rulada cu ciocolata

Ingredientele retetei culinare:

Pentru blat:

=> 8 oua

=> 100 g frisca

=> 150 g zahar pudra

=> 25 g unt

 

Pentru crema:

=> 200 g unt

=> 2 oua

=> 200 g zahar pudra

=> 100 g ciocolata

=> 50 ml coniac

Prepararea retetei culinare:

  • Bati pe bain-marie ouale cu zaharul pana se ingroasa. Dupa ce s-au racit amesteci usor cu untul frecat, ciocolata topita si coniacul. Pregatesti blatul asa: freci galbenusurile cu zaharul. Adaugi faina in ploaie dupa care pui si albusurile batute spuma. Torni compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Coci la cuptor 15 minute. Rastorni pe un prosop umezit si rulezi. Dupa cateva minute intinzi o parte din crema de ciocolata si rulezi din nou.

  • Rulada se imbraca in restul de crema. Lasi la rece 30 de minute.

Notite:
PRET: 14 LEI - 8 portii
PREGATIRE: 1 ora si 40 de minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează