ImprimareEmail

Retete prajituri - Rulada cu foi de napolitane

Reteta: Rulada cu foi de napolitane

PRAJITURA:

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 foi de napolitane

=> 200g rahat

=> 200g margarina

=> 200g biscuiti macinati

=> 200g zahar

=> 2 linguri cacao

=> 100ml apa

=> 1/2 lamaie

Prepararea retetei culinare:

  • Treci rahatul impreuna cu lamaia si margarina prin masina de tocat, apoi freci crema pana se omogenizeaza si o dai putin la rece.

  • A doua crema: Fierbi un sirop din zahar, cacao si apa pana se leaga, apoi il torni fierbinte peste biscuitii macinati si amesteci. Stropesti o foaie de napolitana cu apa calduta, intinzi apoi crema de rahat, asezi a doua foaie pe care o stropesti cu apa calda, apoi intinzi crema de biscuiti si rulezi strans. Infasori rulada intr-un prosop curat si o dai la rece pentru 3-4 ore.

Notite:

- Preparare: 30 min

- Racire: 3-4 ore

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează