ImprimareEmail

Retete prajituri - Rulouri cu dulceata

Reteta: rulouri cu dulceata

Ingredientele retetei culinare:

=> 350 g faina

=> 200 g zahar

=> 1 plic zahar vanilat

=> 250 g unt

=> 1 lingura otet

=> 4 linguri apa minerala

=> 1/2 lingurita sare

=> 400 g dulceata

Prepararea retetei culinare:

  • Freci untul cu zaharul, zaharul vanilat, faina, sarea, otetul si apa minerala. Lasi aluatul, framantat foarte bine, la rece 3 ore. Intinzi o foaie de 3 mm grosime, presari putin zahar si intinzi dulceata. Rulezi foaia si coci 25 minute la foc puternic. La servire, tai felii de 2 cm grosime.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează