ImprimareEmail

Retete prajituri - Strudel cu dovleac

Reteta: Strudel cu dovleac

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 si 1/2 l apa

=> 2,800-3 kg faina

=> 2 linguri unsoare (untura sau margarina)

=> 4 linguri otet

=> dovleac

=> putina sare

Prepararea retetei culinare:

  • Amesteci toate ingredientele de mai sus, framanti foarte bine, apoi imparti aluatul in 8 parti, in 8 turte. Ungi aceste turte cu unsoare frecata foarte bine, pana devine spuma intr-o farfurie, apoi le lasi sa se odihneasca 1/2 ora. Intinzi din fiecare turta cate o foaie pe masa, stropesti foaia cu ulei, intinzi dovleac ras amestecat cu zahar. O mai poti umple si cu mere rase, visine, caise, branza dulce, branza sarata, nuca macinata, dupa preferinta fiecaruia.

  • Rulezi cu fata de masa, pui strudelul in tava si il ungi cu ulei. Il lasi sa se odihneasca in tavi 10-15 minute, apoi il dai la cuptor. Din marginile ramase de la strudel faci alte turte, pe care le prajesti in ulei. Cand nu este post razi peste ele telemea sau cascaval cat sunt calde sau le mananci simple, presarate cu zahar. Merita sa testati aceasta reteta. Va doresc spor la treaba si multa sanatate! Numai bine, dragii mei!

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează