ImprimareEmail

Retete prajituri - Suberec

Reteta: Suberec

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg faina

=> 1/2 cub drojdie

=> 1 kg carne de oaie (sau amestec oaie cu vita)

=> ulei pentru prajit

=> piper

=> sare

=> menta

 

Prepararea retetei culinare:

  • Din faina, drojdie si apa pregatesti un aluat pe care il lasi un pic sa creasca. Intre timp, toci carnea cu satarul sau cu un cutit bine ascutit, cat poti de marunt. Adaugi sare, piper si menta bine tocata, dupa gust. Intinzi aluatul intr-o foaie nu prea subtire, o tai in doua si pui cate o lingura de carne din loc in loc pe prima foaie. Acoperi cu a doua foaie si tai suberecurile cu ruleta. Le prajesti in ulei incins si le lasi sa se scurga pe servetele absorbante de surplusul de ulei.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează