ImprimareEmail

Retete prajituri - Tarta cu caise

Reteta: Tarta cu caise

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 cani faina

=> 200 g margarina

=> 150 g zahar

=> 200 g caise

=> 100 g gem caise

=> 1-2 linguri pesmet

=> 150 ml apa rece

=> zahar vanilat si zahar pudra

Prepararea retetei culinare:

  • Faci aluatul din faina, margarina, 100 g zahar si apa. Il framanti bine si-l dai la rece, acoperit cu o folie de aluminiu, pentru 30 de minute. Ungi o tava de tarta cu ulei, intinzi (din aluat) o foaie pe care o asezi in tava. Intinzi gemul, presari pesmetul si asezi caisele deasupra. Zaharul ramas il presari peste caise, dai circa 10 minute la cuptor, cu foc moale si inca 30 minute foc tare.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează