Reteta: SfintisoriIngredientele retetei culinare:
|
||
Prepararea retetei culinare: Pui sa fiarba un ou in apa rece, ceapa o cureti, o toci marunt si o pui sa se inabuseasca, iar morcovii ii pui sa fiarba in apa rece. Treci carnea prin masina de tocat si o amesteci cu oul crud, ceapa inabusita, o lingura de faina, sare si piper dupa gust. Scurgi foarte bine spanacul si il maruntesti fie la mixer, fie cu cutitul. Pe o bucata de staniol intinzi carnea tocata intr-un strat cat mai uniform ca grosime, deasupra asezi spanacul, morcovii fierti si taiati bastonase pe lungime, oul fiert taiat in patru si castravetele taiat bastonase pe lungime ( si presate de zeama ). Rulezi carnea cu ajutorul staniolului, iar la capete infasori staniolul ramas astfel ca sucul sa nu se scurga. Ar trebui sa semene cu un salam. Asezi rulada intr-o tava si torni apa cu putin ulei cat s-o cuprinda jumatate. Cand e gata o lasi putin sa se raceasca si desfaci cu grija staniolul. Tai felii groase de 3-4 cm, nu mai subtiri, caci oricat de bine inchegata ar fi carnea tot se rupe. |
||
Notite:
PRET: 20 RON - 3-4 portiiCOACERE: 25 de minute PREGATIRE: 30 de minute Pofta buna! |
Retete pui - Rulada de pui
Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:07 Scris de Mihaela Enache