Reteta: Pasca in trei straturiIngredientele retetei culinare:
|
||
Prepararea retetei culinare:
|
||
Notite:
Pofta buna! |
Retete romanesti - Pasca in trei straturi
Ultima actualizare în Joi, 13 Ianuarie 2011 23:19 Scris de Marga Kreiss
Ultima actualizare în Joi, 13 Ianuarie 2011 23:19 Scris de Marga Kreiss
Reteta: Pasca in trei straturiIngredientele retetei culinare:
|
||
Prepararea retetei culinare:
|
||
Notite:
Pofta buna! |
Pastrare gutuieSe culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ... Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009 CITESTE |
Pastrare conopida, prazConopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ... Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009 CITESTE |
Eliminare miros butoiElimina mirosul neplacut al butoiului astfel: Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ... Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009 CITESTE |
Sfaturi conserveSucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ... Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009 CITESTE |
Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi |
Comentarii
Am o rugaminte: imi puteti facilita contactul cu d-na kreiss,pentru a-i solicita o reteta care a aparut in anul 2000 si eu nu o am?
Va multumesc!
Iolanda