ImprimareEmail

Foloseste comprimate efervescente pentru a slabi (28kg in 9 saptamani)

Foloseste comprimate efervescente pentru a slabii ( 28kg in 9 saptamani )

REGIM DURATA: minim 7 zile (7kg)

Aceasta arma absoluta impotriva kilogramelor in plus se numeste : SVELTYZ - laboratoarele NOVAPHARM ( descoperirea secolului al XXI-lea in domeniul curelor de slabire ).

In mai multe reviste din Europa, acest comprimat efervescent a fost prezentat ca o revolutie a secolului al XXI-lea in domeniul curelor de slabire. Acest comprimat este o combinatie din extract uscat de ANANAS, extract uscat de PAPAYA, extract de GUARANA.

* De la Ananas se pastreaza tija bogata in bromelina. Acest element este foarte bogat in enzime, stimuleaza organismul, actioneaza asupra metabolismului grasimilor, lupta impotriva excesului de greutate si a formarii colaceilor dizgratiosi.

* Papaya, un fruct tropical, contine o enzima puternica capabila sa digere proteinele numita "papaina". Ce extrasa din papaya verde este atata de puternica incat 6 grame din aceasta pudra cristalina alba pot provoca digerarea unei jumatati de litru de lapte intr-o jumatate de ora.

* Samanta de la Guarana este foarte bogata in cofeina si ii confera proprietati energizante si fortifiante.

Actiunea evervescenta garanteaza 3 avantaje esentiale:

- Elementele active sunt transportate rapid in centrul celulelor de tratat, chiar in locurile in care trebuie sa actioneze.

- Dizolvata in apa, elementele active optimizeaza valorile curative intr-un mod miraculos, pentru a actiona mai eficient si mai repede, direct la tinta.

- Organismul reactioneaza perfect si imediat la acest mod de actiune.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

 
+2 #1 alina 04-01-2013 18:58
:love: :-?: :Pirate: :evil: :sad:
Citat